O šoli

Plesni zajtrk na poletnih pripravah

Plesni zajtrk na poletnih pripravah

Prijatelji, ne le soplesalci

Prijatelji, ne le soplesalci

Plesna šola Mojce Horvat že od leta 1989 poučuje plesalce, ki želijo strokovno vodenje, prave izzive, sproščeno vzdušje in obilo zabave. 

Plesno leto od septembra do junija

Plesna šola Mojce Horvat svoja vrata odpre v začetku septembra, plesalci pa v njej plešejo vse do konca junija, ko je tudi konec šolskega leta. V tem času spoznajo različne plesne zvrsti, saj je široko znanje osnova za vrhunske rezultate. 

V šoli poučuje Mojca Horvat

Mojca ni le vodja plesne šole, temveč v njej tudi poučuje. Večina plesalcev pleše pod njenim okriljem, le najmlajše vodijo Mojcine plesalke, ki pa jim posebej zaupa, saj so pri svojem delu strokovne, prijazne in znajo otroke spobdujati k pravim ciljem. 

Pogosto se srečamo z vprašanjem, ali je za vpis v našo šolo potrebno predznanje in kdaj potekajo avdicije. V naši šoli ste dobrodošli vsi - tisti, ki še nikoli niste plesali in osvajate prve korake, kot tudi tisti, ki iščete nove izzive ali pa se želite s plesom le redno rekreirati.

Mojca skozi vse leto skrbno spremlja razvoj in napredek vsakega plesalca in poskrbi, da vsakogar motivira pravi izziv - naj bo to letni nastop, svetovno prvenstvo, nastop v predstavi ali zgolj napredek v pri rekreativnem plesu.

Šola za vse generacije

V naši plesni šoli plešejo vsi: od vnukov do babic. Najbolj ponosni smo, da smo kljub visoki profesionalnosti v šoli zgradili prijetno, družinsko in domače vzdušje. Kar nekaj družin je, iz katerih v šoli plešejo tri generacije - otroci, starši in stari starši. 

Edina šola, ki strokovno poučuje za muzikal

Mojcina velika strast so koreografije, ki jih pripravlja za muzikle. Plesna šola Mojce Horvat je edina plesna šola v Sloveniji, ki sistematično vzgaja plesalce za nastop v muziklih. Vsako leto naši plesalci nastopajo na različnih prireditvah, festivalih in muziklih. Zadnji veliki projekt je muzikal Mamma Mia.